Hát kérem... hogy mennyi gaz tud összegyűlni a kertben, ha az ember nyolc napig nem viseli gondját! És ennek ellenére, mégis vannak hálás növények, amik csak úgy ontják a termést (igaz, amikor kell, locsolom őket.) Így tegnap leszedtem életem legnagyobb kígyóuborkáját, nézzétek, mekkora:

Több, mint hatvanöt dekás! És mellé tettem egy kristályvizes palackot, hogy a valódi mérete is látható legyen:

És itt vannak azok a növények, amik az előző képsorról kimaradtak. Van itt karalábé, megmutatom a krumplimat, aztán hogy most mennyit kaptam két bokor alól, ez már sokkal jobb, mint a múltkori, meg is mértem, majd egy kiló. Aztán a hagymát nem kellett letaposni, tudta az mikor dőljön el... megmutatom az első paprikáimat, amit tegnap szedtem, és ahogy nézem a kertet, többet nem kell vennünk (amíg le nem terem). És az utolsó képen látható a koronás sárgadinnye (kezdemény). Megbeszéltem velük, megvárják, hogy hazajöjjünk a kórházból, és akkor majd ontják a dinnyéket!

Ja, tegnap tettem két sor céklát másodvetésként, ma reggel meg zöldbabot fogok ültetni. Hétfőn, lehet, hogy kukoricát is teszek, még nem tudom...

Hát, nagyon élvezem a vidéki életet.