Hát kérem, most megmondom a tutit. Ha fogyni akarsz, akkor nem a diéta, a kúra, a módszer a fontos, hanem a fejed. És abban is az agyad. És abban is az, amit észnek hívol. Ha az eszedben elrendeztél mindent, akko rfogsz fogyni, ha nem, akkor minden falat kefir plusz 25 deka hízást jelent!

Én kérem elrendeztem mára mindent, pedig jó egy éve mondogatom, hogy holnaptól, meg hétfőtől, meg elsejétől... De agyban nem voltam kész rá, és két hete is a folyadéknapot egy jó kis kolbászos rántottával kezdtem, ami nem szívószálra termett, ha érted, amit mondani akarok.

De mostanra oké minden. A térgyem annyira fáj, hogy a fejem azt mondja:

- Na, Esvány, ez így nem mehet tovább. Eddig a 90 napos diéta volt a legsikeresebb, hát holnaptól kezdd el.

És így lőn. Tegnap elkezdtem, csak egy kicsit rádurvultam, mert valóban folyadéknapot tartottam, fekete, csapvíz, tea volt a napi menű. Ma gyümölcsnap van, ezért bementünk Kisbérre, és bevásároltunk, hoyg legyen alapanyag a 90 napos diétához.

Ennek első napja a fehérje nap. Ekkor fehérjét lehet enni, legfeljebb salátával, amit meg egyébként minden nap, a gyümölcsnap kivételével.

Nos, holnapra vettem tyúkot és elkészítem belőle a Coq au vin recept alapján a Tyukovint. Mert ugye Tyuk au vin... És az öreg tyúkra nincs ráírva, hogy kokas vagy tik volt-e valamikor. Szóval alig várom a holnapot, amikor leülhetek, és megkóstolhatom. Amióta chilii&csoki  blogjában olvastam, azóta csöpög a nyálam, és ehetnékem van.

Na, szóval elkezdeni egy fogyókúrát nemesebb étekkel nem is lehetne! (Csak a köret lesz más!).

Ja azt elmondom, hogy tegnap reggel a mérleg átlaga 115,9 kiló volt. Muszáj legalább háromszor mérni magam, mert az elektronikus mérleg mindent tud, csak kétszer ugyanazt a súlyt mutatni képtelen.

Egy hét múlva kiteregetem a súlyeredményemet megint!

 

 

.