Esküvőre készülünk! Hamarost meglesz, de annyi időnk még van, hogyha tudsz valami jó tippet, elmondhatod, és akkor megvalósítjuk!

A fotó innen van:
http://www.serpenyo.hu/recept/vorosboros_pinceporkolt/5443
Tehát az esküvőre bográcsban 90 személyre (két 60 literes kondérban) fogjuk főzni a vacsorát, ami pincepörkölt lenne.
Mi a következőre gondoltunk:
18 kg. csülök (csont nélkül)
16 kg marhalábszár
10 kg sertéscomb
2,2 kg füstölt szalonna

5 liter vörösbor
11 kg hagyma
15 db zöldpaprika
15 db paradicsom
22 kávéskanál kömény
15 teáskanál bors
4 fej fokhagyma
só, pirospaprika amennyi kell bele (ízlés szerint).
30 kiló burgonya, de ezzel gondban vagyunk, bizonytalanság fészkel kicsi szívemben... én úgy gondolom, hogy a pincepörköltnél a krumpli és a hús aránya minimum egyenlő.
Ehhez kérnék tanácsokat!


Ehhez a kajához természetesen bor dukál: lesz soproni kékfrankos és móri fehérbor. A sörösöknek sajnos kocsmába kell menniük... :)

Kérek szépen minél több tanácsot!