A Seafalcon mesél

Mindenféléről mesélek a tengerészet kapcsán. Fényképek, videók, receptek, sztorik, naplóbejegyzések, viccek... ami jön.

Csopaki nyugdíjas találkozó

Print Friendly and PDF

Szombaton, a meteorológia istenének rosszallása közben megtartották Csopakon a IX. Közép-Dunántúli Regionális Nyugdíjas Találkozót.

Annak ellenére, hoyg ez a kilencedik, és immár hagyománya van, mi először voltunk. Hogymiért, annek ezer oka van. Az első, hogy tavaly novemberben alakultunk.

Az időjárás ellenére nem volt rossz...

A teljesség igénye nélkül készítettem el a videót, mert nagyon sok számot kivágtam, lerövidítettem, remélem, nem lesz túl hosszú, és nézhető. Rólunk csak werkfilm van, mert a színpadon követtem el két rövid jelentet.

Az esőt nem kedveltük, de a műsorban voltak jópofa számok, komolykodás, vidámság...

Csak az ebéd, azt tudnám feledni! A szervezők lehetővé tették hogy a Sétány vendéglőben jutányosan "ebédeljünk". Gulyás volt az ebéd, és egy deci Csopaki Rizling. A bor jó volt, az ebéd nem. Két szem krumpli, egy szem hús másfél deci langyos paprikás, köményes löttyben, egy szelet kenyér... Arcpirító pofátlanság a vendéglő részéről! Amikor szóvá tettük, hogy a leves nem meleg, a pincér azt vágta pofánkban, hogy kint is hideg van...

Utoljára voltam ebben az étteremnek mondott izében...

A délutáni ingyenes vércukor, vérnyomás és koleszterinversenyre már nem neveztem, mert buszra ültünk és hazajöttünk... Nem volt fedett hely, ahol az időt elüthettük volna a késő délutáni program kezdetéig.

Hát ennyi, röviden, de velősen.

Szólok...

Print Friendly and PDF

Minden külön értesítés nélkül:

Ma ne keressetek, ne várjatok bejegyzést, mert elutazunk a IX. Regionális Nyugdíjas találkozóra Csopakra., és előadjuk a sikerszámunkat, a Nem jól van ez így asszonyok címűt!

Sajnos az időjárás más, mint amire számítottunk, de remélem, nem mossa el az esá, nem veri el a jég, minden nagyon szép lesz, minden nagyon jó lesz, mindennel meg lesztek elégedve!

Szóltam, hogy tudd!

Remélem lesz mit, akkor majd mesélek! Fényképezőgép betárazva, a ciabatta most sül, viszek salátát hozzá, mert tésztanapm van!

Feedek
Megosztás

Címke lista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HTML

ingyenes webstatisztika